Nieuwe cultuurraad aangesteld

De cultuurraad van Sint-Martens-Latem.
rv De cultuurraad van Sint-Martens-Latem.
De nieuwe cultuurraad Latem-Deurle is onlangs aangetreden voor de legislatuur 2019-2024. De cultuurraad is een adviesraad voor alle culturele materies en geeft advies aan het college van burgemeester en schepenen, naast vele andere taken zoals het mee organiseren van de cultuurprijzen. 

De leden van de cultuurraad zijn Roger Lahaut (penningmeester), Sabine Pauwaert, Gert Buelens, Martine Vanhoucke (voorzitter), Bart Vandesompele, Vera Lambersy (interim secretaris), Ann-Katia Schollaert, Sophie Desmet (cultuurfunctionaris), Lola di Vito, Kris Dellaert (ondervoorzitter), Ward Claeyssens, Eddy Vaernewijck, Didier Verriest, Karine De Wasch, Chris De Clercq, Brigitte Pattyn. De nieuwe schepen van cultuur is Barbara Hallums-Lannoy (Welzijn).

Meer info via www.cultuurraadlatem.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.