Inbrekers tweemaal opgeschrikt door alarm

Beeld ter illustratie. De inbrekers waren bij een van de inbraken succesvol.
iStock Beeld ter illustratie. De inbrekers waren bij een van de inbraken succesvol.
In de Kriekbergdreef en op de Philippe de Denterghemlaan in Sint-Martens-Latem hebben inbrekers in de nacht van zaterdag op zondag meermaals toegeslagen. Bij een van de inbraken maakten ze cash geld buit.

Rond 19.20 uur probeerden inbrekers binnen te dringen op de Philippe de Denterghemlaan. Het alarm van de woning ging af en de daders vluchtten weg voordat ze binnen konden. De politie hield een zoekactie in de buurt en het buurtinformatienetwerk werd opgestart, maar de inbrekers werden niet gevonden. Er is enkel sprake van braakschade.

Iets later was de Kriekenbergdreef het doelwit van inbrekers. Mogelijk gaat het over dezelfde daders. Ze sloegen rond 21.20 uur een raam in aan de achterkant van een woning, maar toen het alarm afging, sloegen ze op de vlucht zonder buit. In een andere woning hadden ze meer geluk. Tussen 18.45 uur en 2.15 uur drongen ze binnen nadat ze het raam geforceerd hadden. Ze doorzochten de hele woning en gingen aan de haal met cash geld.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.