Toekomstige kleuters (en hun ouders) kunnen binnenkort al kijkje komen nemen in Klim-Op Bavegem

De kleuterjuffen staan klaar om de ouders te ontvangen.
Frank Eeckhout De kleuterjuffen staan klaar om de ouders te ontvangen.
Basisschool Klim-Op Bavegem zet op 24 maart van 10.30 tot 12 uur alle kleuterklassen open voor toekomstige peuters, kleuters en hun ouders. 

Juf Carine en juf Kelly verwelkomen de peuters en hun ouders in de klas. Zo ontdekken mama en papa samen met zoon of dochter hoe het eraan toe gaat in het klasje van de jongste kleuters. De ouders kunnen ook kennismaken met de andere klassen van de school tijdens de opendeurdag. De school zorgt voor een aperitiefje. Tijdens de opendeurdag kunnen kleuters al worden ingeschreven voor elke instapdag van het schooljaar 2019-2020. 

Voor ons is het belangrijk dat de kinderen tijdig zijn ingeschreven”, weet directeur Jo Dedeurwaerder. “Zo kunnen we zeker ‘een stoeltje’ voor iedereen voorzien. Als we tijdig zicht hebben op het aantal ingeschreven kinderen, kunnen we beter organiseren en op die manier kan de school het zo comfortabel mogelijk maken voor zowel kinderen als leerkrachten. We willen immers overvolle klassen vermijden. Inschrijven kan al één jaar vooraf.”

Om in te schrijven of op een ander moment een bezoek te brengen aan de school, kan je contact opnemen met de school op het nummer 09/362.98.03 of met directeur Jo Dedeurwaerder op het nummer 0477/41.87.54.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.