Tiental zakken met vleesresten gedumpt langs trage weg

De zakken met vleesresten werden gedumpt in een weide.
Frank Eeckhout De zakken met vleesresten werden gedumpt in een weide.
In een weide langs de trage weg tussen de Sint-Fledericusstraat en Bussegem in Vlierzele is een tiental zakken met vleesresten gedumpt.

Het waren enkele wandelaars die de zakken woensdag opmerkten en de foto’s op Facebook plaatsten. Een buurtbewoonster gaf het sluikstort donderdag via het Meldpunt door aan de gemeente. “Het is niet de eerste keer dat hier vleesresten gedumpt worden. Een vorige keer ging het om slachtafval. Nu lijken het mooie stukken vlees", laat de vrouw weten.

Wie de zakken met vlees gedumpt heeft, is niet geweten. Een beetje opzoekwerk van de nummers op de zakken leidt ons naar een handelaar in Waregem. Het is echter onwaarschijnlijk dat die man de zakken in Vlierzele is komen dumpen. Dat het om een klant van de man gaat, is meer aanneembaar. 

De zakken met vleesresten werden gedumpt in een weide.
Frank Eeckhout De zakken met vleesresten werden gedumpt in een weide.
De zakken met vleesresten werden gedumpt in een weide.
Frank Eeckhout De zakken met vleesresten werden gedumpt in een weide.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Croeckaert

    @ Freddy, als men containerparken gratis maakt, wie betaald er dan de factuur denk je? Jawel, de gemeente en die zal op haar beurt door factureren aan de burger. Wat heb je dan gewonnen.

  • ingrid joosten

    Illegale slachterij op het spoor?

  • Freddy De Vos

    Maak de containerparken gratis en het probleem zal zichzelf oplossen. Laat de vuilkar meerdere malen per week langskomen voor gft en men zal minder sluikstorten! Anderzijds kan men de politie inzetten om hierop meer controle te doen (maar, ik denk dat die mannen wel belangrijkere dingen te doen hebben). Schakel gemeenschapswachten en bewakingsagenten in om dit soort zaken vast te stellen!