The Kids en Raymond van het Groenewoud op feesteditie Fabrieksconcerten

De legendarische punkhelden van The Kids en Raymond van het Groenewoud staan op zaterdag 1 september op het podium van de Fabrieksconcerten in Sint-Lievens-Houtem.
Frontman Ludo Mariman zakt zaterdag met zijn punkband The Kids af naar Sint-Lievens-Houtem
The Kids Frontman Ludo Mariman zakt zaterdag met zijn punkband The Kids af naar Sint-Lievens-Houtem
Ook Raymond van het Groenewoud staat op het podium.
Joel Hoylaerts / Photonews Ook Raymond van het Groenewoud staat op het podium.

Eind 2008 kregen enkele vrienden uit het Houtemse verenigingsleven het idee om ook in hun gemeente een reeks zomerconcerten te organiseren. Tien jaar later zijn de Fabrieksconcerten een vaste waarde. "Voor onze drie zomerse concerten op de binnenkoer van CC De Fabriek wisten we drie oude bekenden te strikken", zegt Nils Stevens. "De apotheose van ons tienjarig bestaan vieren we zaterdag met enkele kleppers. Springkastelen, foodtrucks, frisse dranken en stevige muziek moeten een gezellige sfeer brengen op het festivalterrein."

De deuren gaan open om 14 uur. Een halfuur later geeft DJ Zina de aftrap van het hoogtepunt van de muzikale zomer in Houtem. "Deze Hillegemse 15-jarige heeft al tonnen ervaring achter de draaitafel", klinkt het. "Daarna is het de beurt aan de Ketnetband om een swingende en knettergekke show te brengen. In de vooravond komen we even tot rust met lekkere hapjes en drankjes tijdens het aperitiefconcert van de Revival Big Band uit Zottegem. Hun muziek wordt de ideale inleiding voor de swingende rock van Fifties Fever."

Met het vallen van de avond wordt ook de muziek wat steviger. "Daar zorgen de legendarische punkhelden van The Kids voor, met frontman Ludo Mariman. De headliner is Raymond van het Groenewoud."

DJ’s Bart Van De Keer en Daddy Cool sluiten af met een openluchtfuif. De toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.