Rondpunt deels afgesloten voor herstellingswerken aan wegdek

Het rondpunt wordt volgende week deels afgesloten.
Frank Eeckhout Het rondpunt wordt volgende week deels afgesloten.
Het rondpunt aan het gemeentehuis in Sint-Lievens-Houtem is van maandag 14 tot vrijdag 18 oktober deels afgesloten voor herstellingswerken.

Aannemer Aclagro start op maandag 14 oktober op het Marktplein tegenover het gemeentehuis met een plaatselijk herstel in de rijweg. “De werken zullen, onder voorbehoud van weers- en onvoorziene omstandigheden, vijf werkdagen duren. De rijbaan ter hoogte van het rondpunt Marktplein/Eiland wordt gedurende deze periode afgesloten", laat schepen van Openbare Werken Tim De Knyf (NH) weten.

Het verkeer dat van Eiland en Molenkouter komt, wordt omgeleid via Hofkouter, dat tijdelijk éénrichting wordt. Het verkeer dat van het Marktplein richting Molenkouter moet, wordt omgeleid via de Fabrieksstraat, Krabbenijkstraat en Dries. Zwaar verkeer wordt omgeleid via Keiberg, Nederweg, Wettersesteenweg, Mgr. Meulemanstraat, Paardemarkt en omgekeerd. 

Op maandag 14 oktober wordt ook de markthal gereinigd. Hierdoor geldt die dag een parkeerverbod onder de hal.

Op maandag 14 oktober geldt ook een parkeerverbod onder de markthal.
Frank Eeckhout Op maandag 14 oktober geldt ook een parkeerverbod onder de markthal.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.