Rode Kruisafdeling verkoopt eerste sticker aan burgemeester

Burgemeester Lieven Latoir kocht de eerste sticker van de nieuwe actie.
Frank Eeckhout Burgemeester Lieven Latoir kocht de eerste sticker van de nieuwe actie.
De Rode Kruis-afdeling van Sint-Lievens-Houtem trok donderdagavond naar de gemeenteraad om de eerste sticker van de nieuwe actie aan de burgemeester te verkopen.

“Deze week starten we naar jaarlijkse gewoonte weer met de verkoop van onze welbekende stickers. Dit jaar met exclusieve Playmobil-vrijwilligers in de hoofdrol. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar onze Rode Kruisafdeling. Door een sticker te kopen geef je ons dat extra duwtje in de rug en kunnen we jou helpen wanneer het écht nodig is. Een kleine financiële inspanning van jou maakt voor ons een wereld van verschil. Achteraan op de sticker kan je trouwens een uniek tombolanummer terugvinden waardoor je kans maakt op verschillende prijzen", zegt communicatieverantwoordelijke Lothar Van Santen.

Van Santen is gemeenteraadslid in Sint-Lievens-Houtem en nam de stickers donderdagavond mee naar de gemeenteraad. “Onze burgemeester kocht de eerste sticker. Zijn voorbeeld werd gevolgd door de meeste raadsleden.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.