Ride2live rijdt 1.000 km ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

Ride2live neemt al voor de negende keer deel aan de 1.000 km.
Frank Eeckhout Ride2live neemt al voor de negende keer deel aan de 1.000 km.
Ride2live rijdt tijdens het weekend van Hemelvaart al voor de negende keer mee in de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker.

“Dit jaar fietsen we mee met vier teams. Twee teams met verschillende renners die elk 125 of 250 kilometer fietsen en twee solorijders die mee fietsen in het internationale peloton, dat vertrekt in Lyon op Hemelvaartdag en op zondag 2 juni aankomt in Mechelen. Tijdens de voorbije negen jaar hebben we samen meer dan 80.000 euro ingezameld voor Kom op tegen Kanker", zegt oprichter en voorzitter Wim Schietecatte trots. 

De fietsers dit jaar zijn: Pieter Vermeulen, Bjorn De Moor, Bart De Winter, Stijn Vandenbossche, Wouter Vangijsegem, Jan De Schrijver, Ann De Winter, Christian De Keyser, Geert De Moerloose, Kristof Bunneghem en Fanny D’Hauwers. De solofietsers zijn Bart De Moerloose en Wim Schietecatte.




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.