Motorrijder zwaargewond bij ongeval op Klein Zottegem

Bij het opdraaien van de parking had de vrouw de motorrijder te laat opgemerkt.
Frank Eeckhout Bij het opdraaien van de parking had de vrouw de motorrijder te laat opgemerkt.
Een motorrijder raakte woensdagnamiddag zwaargewond bij een ongeval op Klein Zottegem in de Houtemse deelgemeente Letterhoutem.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.20 ter hoogte van de huisartsenpraktijk van dokters Chinitor en dokter Quagebeur. Een vrouw die uit de richting van Sint-Lievens-Houtem kwam wilde met haar Kia de parking van de huisartsenpraktijk oprijden. Ze merkte daarbij de motorrijder, die uit de tegenovergestelde richting kwam, te laat op. De motard knalde met zijn knie links vooraan tegen de wagen waarna hij werd weg gekatapulteerd en met een smak op de rijbaan belandde. 

In afwachting van de MUG van het Sint-Elisabethziekenhuis in Zottegem ontfermde dokter Chinitor zich over de zwaargewonde motorrijder. Vooral het linkerbeen van de man liep bij het ongeval zware averij op. Door het ongeval moest het verkeer op Klein Zottegem een tijdlang over één rijstrook. Brandweerpost Sint-Lievens-Houtem kwam ter plaatse om de rijbaan op te ruimen.

De motard kon de wagen niet meer vermijden.
Frank Eeckhout De motard kon de wagen niet meer vermijden.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jean West

    Ze hadden hem weer niet gezien.

  • Linda Linthout

    Het is er gevaarlijk geworden door de auto's die er geparkeerd staan en dat tegen de versmalling daar is het zicht belemmert