Met CD&V hebben nu alle Houtemse partijen lijst klaar voor de verkiezingen

De kandidaten van CD&V
Frank Eeckhout De kandidaten van CD&V

Nu ook CD&V zijn lijst voor verkiezingen heeft voorgesteld, zijn alle Houtemse partijen klaar om de stem van de kiezer te winnen. "Het heeft wat geduurd, maar we hebben ons huiswerk dan ook grondig gemaakt", zegt lijsttrekker Bernard Van Pamel.

De lijst van CD&V telt acht nieuwkomers. Drie kandidaten maken een comeback waaronder ouderdomsdeken Frans Verlée (82) uit Letterhoutem. Samen met de andere kandidaten moet hij ervoor zorgen dat CD&V de verloren zetel van 2012 terugpakt. Met zijn 18 jaar is Evert Van Bever de benjamin van de lijst. 

"We kozen ervoor om onze jonge kandidaten een plaatsje in de bovenste helft van de lijst te posteren. Hiermee geven wij onze inwoners een signaal dat de toekomst nog steeds in handen van de jeugd ligt. Uiteraard gooien wij hen niet voor de leeuwen, maar willen hen voorbereiden op de volgende verkiezingen", aldus Van Pamel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.