Marktplein twee dagen afgesloten door werken: Handelaars blijven wel bereikbaar

Door werken is doorgaand verkeer niet mogelijk op 6 en 7 augustus.
Frank Eeckhout Door werken is doorgaand verkeer niet mogelijk op 6 en 7 augustus.
Het Marktplein in Sint-Lievens-Houtem wordt op dinsdag 6 en woensdag 7 augustus wegens werken twee dagen afgesloten voor alle doorgaand verkeer. De handelaars blijven wel bereikbaar.

De aannemer zal er als slotfase van de werken van het Marktplein, zoals voorzien, een product op het rijwegbeton aanbrengen ter bescherming van de bovenlaag van het uitgewassen beton. Het product verhindert de indringing van water en dooizouten. “De werken worden in twee fasen uitgevoerd. Per fase wordt één werkdag voorzien. Op dinsdag worden de werken aan de zijde van Polbroek - Paardemarkt tot net voorbij de De Coomansgang uitgevoerd, inclusief het bijhorend deel van de parking. Op woensdag worden de werken aan de zijde van de Edg. Tinelstraat tot voorbij de Kloosterstraat uitgevoerd, eveneens met het bijhorend deel van de parking”, laat schepen van Openbare Werken Tim De Knyf (NH) weten.

De hinder voor plaatselijk verkeer wordt hierbij zoveel mogelijk beperkt. Het Marktplein en de handelaars blijven bereikbaar, maar doorgaand verkeer over het Marktplein zal tijdens deze twee dagen niet mogelijk zijn. Er is een omleiding voorzien via de N462 (Wettersesteenweg) en de N46 (Provincieweg - Steenweg op Aalst) voor doorgaand verkeer. Lokaal verkeer kan omrijden via de Wettersesteenweg, Nederweg, Keiberg en Molenkouter.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.