Mannen boven bij Nieuw Houtem

Nieuw Houtem is de eerste partij die in Sint-Lievens-Houtem een volledige lijst voorgesteld heeft. Opvallend is dat in de top acht amper één vrouw te vinden is: Sabrina Coppens, op plaats 2.
Nieuw Houtem heeft als eerste zijn lijst klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Frank Eeckhout Nieuw Houtem heeft als eerste zijn lijst klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Dat huidig burgemeester Lieven Latoir de lijst zou trekken, werd eerder al aangekondigd. Plaatsen 3, 4, 5 en 6 zijn voor schepenen Tim De Knyf, Jo Vermeulen, Tim De Groote en Jan Van den Bossche. Lijstduwer is Peter De Naeyer, die tot voor kort nog OCMW-voorzitter was, maar die functie om gezondheidsredenen neerlegde. Hij gaf ook aan na de verkiezingen geen mandaat meer te zullen opnemen.

Evelien Van Bever, de tweede vrouw op de lijst, vinden we op plaats negen. Voorts doet Nieuw Houtem het met zeven nieuwkomers: Marijke De Brouwer en Fabian Mory uit Vlierzele, Christiaan De Keyser uit Bavegem, Nancy Van Den Bossche uit Zonnegem, Emma Hanssens uit Letterhoutem, en Arno Ponnet en Els Gallopyn uit Sint-Lievens-Houtem.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • stefan berckmoes

    En Hubert berckmoes?welke plaats neemt het langst zittend politicus van sint-lievens-Houtem in?mag toch wel vermeld worden!?