Karine en Geert fietsen voor goede doelen 2.500 kilometer naar Santiago

Karine Van Goethem en Geert De Graef fietsten deze zomer naar Santiago de Compostella.
Repro Moreau Karine Van Goethem en Geert De Graef fietsten deze zomer naar Santiago de Compostella.
Karine Van Goethem uit Zonnegem en Geert De Graef uit Oostende zijn deze zomer in een maand tijd naar Santiago de Compostella gefietst.

Die tocht van ongeveer 2.500 kilometer deden ze ten voordele van vzw Kinderfonds De Tondeldoos en Jana Dekoker foundation vzw. “Oorspronkelijk betrof het vooral een sportieve uitdaging, maar toen in maart 2017 de mama van Karine overleed kreeg onze onderneming een bijkomende dimensie”, vertelt Geert. De tocht naar Compostella werd aan de overleden vrouw opgedragen. Kick-off was op 15 augustus in de Sint-Annazaal in Bambrugge waarna het per fiets tot in Namen ging.

Het verslag van de trip volgt nu woensdag 7 november om 19 uur in het private banking center BNPP Fortis Aalst (ingang via de Hopmarkt). Naast het reisverslag komen ook vzw De Tondeldoos en Jana Dekoker foundation vzw hun werking toelichten. Wie de fietsers en goede doelen wil steunen, kan nog steeds een vrije bijdrage overmaken op BE22 0018 4132 6647 van 2bike4abetterworld. Wie er op 7 november graag bij wil zijn, kan dat tot 4 november laten weten via 2bike4abetterworld@gmail.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.