Jeugdhuis Reflex krijgt inbrekers over de vloer

Jeugdhuis Reflex kreeg onaangenaam bezoek.
Frank Eeckhout Jeugdhuis Reflex kreeg onaangenaam bezoek.
Jeugdhuis Reflex in Sint-Lievens-Houtem heeft inbrekers over de vloer gekregen. De inbraak werd maandagmorgen vastgesteld.

De inbraak gebeurde waarschijnlijk in de nacht van zondag op maandag. “De inbrekers stampten de deur van de bergruimte in om het jeugdhuis binnen te dringen. Ze namen twee mengpanelen en een laptop mee. Vervelend voor onze jongeren. Veel waarde hebben de gestolen goederen niet, maar het was wel hun gerief. Boven de deur hangt een camera. De politie heeft de beelden meegenomen om te kijken of de daders herkenbaar zijn. Hopelijk worden ze op die manier ontmaskerd", zegt schepen van Jeugd Tim De Knyf (NH). Het jeugdhuis is beveiligd met een alarmsysteem, maar dat stond blijkbaar niet geactiveerd.

De inbrekers stampten de deur van het de bergruimte in.
Frank Eeckhout De inbrekers stampten de deur van het de bergruimte in.
De daders kunnen misschien ontmaskerd worden met behulp van de camerabeelden.
Frank Eeckhout De daders kunnen misschien ontmaskerd worden met behulp van de camerabeelden.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.