Houtem maakt zich op voor BK tijdrijden voor de jeugd

De aankomstzone wordt opgebouwd.
Frank Eeckhout De aankomstzone wordt opgebouwd.
Sint-Lievens-Houtem maakt zich op voor het Belgische kampioenschap tijdrijden voor de jeugd. Dat vindt op woensdag 1 mei plaats.

Het supportersdorp op het Marktplein is in opbouw en ook de start- en aankomstzone wordt in gereedheid gebracht. Zowel jong als oud komen woensdag aan hun trekken. Voor de kleinsten zijn er springkastelen, foodtrucks moeten ervoor zorgen dat de oudere supporters aan hun trekken komen. Op het Marktplein geldt sinds dinsdagmorgen een parkeerverbod. Bezoekers van het het centrum houden er het best ook rekening mee dat parking Hofkouter vanaf dinsdagavond, 30 april om 20 uur, niet meer beschikbaar zal zijn als parking. Deze locatie wordt voorzien als parking voor de deelnemers van de koers.

Tot en met dinsdag 30 april kan je tijdens de kantooruren op de Sportdienst van Sint-Lievens-Houtem terecht voor specifieke vragen over het BK. Mail naar sportpromotie@sint-lievens-houtem.be of bel naar 053/60.72.34. Op woensdag 1 mei van 8.15 tot 19 uur kan je voor informatie over het BK en niet-dringende politietussenkomsten bellen naar het permanentienummer op 053/62.20.35.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marc De Maeseneire

    Ben in geen geval tegen de sport maar daarvoor een grote groep inwoners gijzelen is toch een straat te ver. Bij het gemeentebestuur gaat men er gewoon van uit dat elke inwoner achter hun beslissingen staat. Niets is minder waar, reageren wanneer je briefjes in de bus krijgt is toch al te laat. Zelfs op tijd zou dit op hen geen invloed hebben, ze doen toch hun zin.