Gemeente heeft toch plannen voor extra ontsluiting gemeentelijke loods via woonwijk

De gemeente heeft toch plannen om deze woning te kopen.
Frank Eeckhout De gemeente heeft toch plannen om deze woning te kopen.
Burgemeester Lieven Latoir (NH) heeft op de gemeenteraad toch toegegeven dat de gemeente plannen heeft  om een extra ontsluiting van de gemeentelijke loods aan te leggen via de Olmenlaan. Eerder had schepen Tim De Knyf (NH) dat ontkent.

Nadia De Troyer (N-VA) polste op de gemeenteraad naar een stand van zaken in verband met de aankoop van een woonhuis in de Olmenlaan in Sint-Lievens-Houtem. “Buurtbewoners hebben mij op de hoogte gebracht van de interesse van de gemeente. Het was schepen Tim De Knyf zelf die hen dat bevestigde. Nochtans ontkende de schepen eerder dat de gemeente plannen had om de woning aan te komen", zei De Troyer.

Burgemeester Lieven Latoir bevestigde de interesse. “Als zich zo’n opportuniteit voordoet, moeten we dat als gemeente onderzoeken. Deze aankoop biedt ons extra ruimte om de gemeentelijke loods te ontsluiten. Dat zal niet voor de grote vrachtwagens zijn maar eerder voor de bestelwagens", reageerde Latoir. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Davy Dobbelaere

    Toch niet in een woonwijk, serieus ! Da maakt dat dat nergens anders kan. Daar stel ik mij toch vragen bij zunne...

  • marc De Maeseneire

    Eerst ontkennen. Vorige reactie "waar rook is is vuur" toch terecht.