Ex-deelnemer 'Bake Off Vlaanderen' Boris opent online bakkerij

Boris Van Dorpe voor zijn zaak in de Fabriekstraat. Daar kunnen enkel bestellingen afgehaald worden.
Foto Frank Eeckhout Boris Van Dorpe voor zijn zaak in de Fabriekstraat. Daar kunnen enkel bestellingen afgehaald worden.

Boris Van Dorpe (31) heeft zijn Boris Bake Boutique in de Fabriekstraat in Sint-Lievens-Houtem geopend. "Al is het eerder een webwinkel", zegt de 31-jarige Boris die deelnam aan het Vier-programma 'Bake Off Vlaanderen'. "Je kan enkel op bestelling afhalen of aan huis laten leveren. Brood bakken doe ik niet. Ik specialiseer mij vooral op truffels, bokkepootjes, macarons, ontbijtkoeken en andere zoetigheden. Telkens ik iets nieuw aan het assortiment toevoeg, doe ik wel een winkelverkoop aan goedkopere tarieven. Het is dus belangrijk dat klanten mijn website of Facebookpagina volgen", zegt Boris. Hans Martens, de winnaar van de eerste 'Bake Off Vlaanderen' zakte zaterdag af naar Sint-Lievens-Houtem voor de opening. "Boris is een toffe kerel en zijn zaak is een aanwinst voor de sector", aldus Hans.


Bestellingen afhalen kan voorlopig enkel op donderdag, vrijdag en zaterdag, omdat bakker Boris nog deeltijds elders werkt. Meer info op www.boris.boutique.


(FEL)