Bewoners 's Hondshuffel vieren feest

De bewoners maakten er een leuk feest van.
Frank Eeckhout De bewoners maakten er een leuk feest van.

Op de laatste dag van de vakantie heeft in de wijk 's Hondshuffel in Sint-Lievens-Houtem voor de tweede keer een groot buurtfeest plaatsgevonden.

Het feestcomité onder leiding van Isabelle en Christophe stond in voor een lekkere barbecue en dans en muziek. De kinderen konden zich uitleven op een leuk springkasteel. Tijdens het jaar heeft iedereen het druk met werk en het gezinsleven waardoor sommige buren elkaar amper kennen. Ook zijn er de voorbije jaren heel wat nieuwe mensen komen wonen. Het feest was dus het ideale moment om elkaar te leren kennen of bij te praten. De weergoden waren de feestvierders bijzonder gunstig gezind, waardoor er kon bijgepraat worden tot in de late uurtjes. De vele aanwezigen waren het er over eens: het was een geslaagde editie die naar meer smaakt. 

De kinderen leefden zich uit op een springkasteel.
Frank Eeckhout De kinderen leefden zich uit op een springkasteel.
De organisatie.
Frank Eeckhout De organisatie.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.