Beren-Challenge Gezinsbond Vlierzele-Zonnegem

Beren-Challenge in Vlierzele.
RV Beren-Challenge in Vlierzele.
Gezinsbond Vlierzele-Zonnegem organiseert op zondag 13 oktober een Beren-Challenge. Deze sportieve uitdaging met hindernissenparcours, behendigheidsspelen en ludieke opdrachten vindt plaats op voetbalterrein Hemelrijk in Vlierzele.

Om deel te nemen stel je een team samen van vier tot zes personen. De minimumleeftijd is 8 jaar, maar minstens twee teamleden dienen 16 jaar of ouder te zijn. Je kan dus meedoen als gezin of met vrienden, buren, collega’s en jeugdbeweging. De deelnameprijs bedraagt 15 euro per team en jeugdbewegingen betalen slechts 10 euro per team. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan tot 6 oktober door je gegevens in te vullen op de website www.gezinsbond.be/vlierzele of te sturen naar Patrick.sienaert@lonza.com. De wedstrijd start om 14 uur. De teams worden om 13.30 uur ter plaatse verwacht voor een briefing over het verloop van de namiddag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.