Applaus bij eedaflegging gemeenteraadsleden

De nieuwe gemeenteraad van Sint-Lievens-Houtem.
Frank Eeckhout De nieuwe gemeenteraad van Sint-Lievens-Houtem.
Het aanwezige publiek trakteerde de nieuwe gemeenteraadsleden op een applaus bij hun eedaflegging in de raadszaal van het Houtemse gemeentehuis.

Nieuw Houtem behaalde bij de gemeenteraadsverkiezingen 12 van de 21 zetels binnen en koos ervoor om deze legislatuur alleen te besturen. Lieven Latoir mag opnieuw de sjerp omdoen. Schepen zijn Tim De Knyf, Jo Vermeulen, Jan Van den Bossche en Tim De Groote. Voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, het vroegere OCMW, wordt Sabrina Coppens. Zij wordt als schepen toegevoegd aan het College. Voorzitter van de gemeenteraad wordt Evelien Van Bever.

Het college van burgemeester en schepenen en de nieuwe algemeen directeur.
Frank Eeckhout Het college van burgemeester en schepenen en de nieuwe algemeen directeur.
Het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.
Frank Eeckhout Het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jozef Van De Putte

    Dom dat de houtemnaren nog altijd kiezen voor nieuw houten want zij zijn de grote schuldigen bij de opmaak van het nieuwe marktplein die niet functioneel is want wekelijks gebeuren er ongelukken aan de post en dagelijks worden er de paaltjes ook nog eens afgereden ! Nu de Hespenhoek voorzien van een nieuw trotoir/fietspad en dit terwijl er binnenkort terug overstromingen zullen zijn...