Vernieuwde Veldstraat Watervliet wordt zondag feestelijk geopend

De hinder is achter de rug.
JSA De hinder is achter de rug.
De Veldstraat in Watervliet bij Sint-Laureins is volledig vernieuwd, en wordt op zondag 22 december feestelijk geopend.

Jarenlang werd in politiek Sint-Laureins gediscussieerd over de aanpak van de Veldstraat in Watervliet. Na jaren geduld is de straat nu vernieuwd, en werd ook een verkeerspoort geplaatst, om het zwaar verkeer uit de straat te weren. Die staat ter hoogte van het voetbalveld en houdt alle voertuigen hoger dan 2,70 meter en breder dan 2,50 meter tegen. Een goede oplossing om de vrachtwagens uit de straat te houden, maar ook de landbouwers in de buurt ondervinden nu wel enige hinder.

“Op zondag 22 december om 10.30 uur wordt de Veldstraat officieel geopend”, zegt schepen Claudine Bonamie (Samen Anders). “Na het doorknippen van het lint zal Paster Sies de Veldstraat en de huizen zegenen. Alles wordt opgeluisterd door de fanfare van Watervliet ‘Eendracht maakt macht’. Alle bewoners van de Veldstraat en inwoners van Watervliet worden na de officiële opening uitgenodigd voor een hapje en een drankje in de voetbalkantine van VK Watervliet.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.