Sente wil aan imago bouwen met betere communicatie, en rekent daarvoor op… Sente

Lien De Poorter (tweede van rechts) werd voorgesteld door het gemeentebestuur.
Joeri Seymortier Lien De Poorter (tweede van rechts) werd voorgesteld door het gemeentebestuur.
Sint-Laureins, Sente in de volksmond, gaat werk maken van een betere communicatie. Daarvoor rekent de gemeente op een nieuwe communicatieverantwoordelijke die door al haar vrienden al heel haar leven Sente genoemd wordt.

Lien De Poorter (29) is de nieuwe communicatieverantwoordelijke van de gemeente. “Ik ben in Sint-Laureins geboren en word door al mijn vrienden altijd Sente genoemd”, zegt Lien. “Leuk dat ik nu mijn dorp mag promoten, en de communicatie mag uitbouwen. Ik heb enkele jaren bij AVS gewerkt en ben klaar voor de nieuwe uitdaging.”

Sint-Laureins wil werk maken van een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. “Ook sociale media worden belangrijker”, zegt schepen Tom Lacres. “We zitten bijvoorbeeld nog niet op Instagram, en dat moet veranderen. We doen hier veel leuke dingen in Sint-Laureins, maar het wordt allemaal nog iets te weinig verteld.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.