Pasgetrouwd koppel komt thuis en vindt wrak van Porsche in voortuin en caravan in boom

.
Wouter Spillebeen .
Dit is niet het resultaat van een zwaar verkeersongeval, maar wel van een ietwat uit de hand gelopen grap.De vrienden van een pasgetrouwd koppel uit de Kruiskenstraat in Sint-Laureins zijn gisteren de hele dag in de weer geweest om de voortuin van het echtpaar te te 'versieren'. 

Ze bouwden een muur van bierbakken, hingen een afgedankte caravan in een boom en plaatsten een oude Porsche op een berg aarde en afval. Daarnaast bedekten ze ook het dak met stro en parkeerden ze een tractor in de voortuin.

De politie kwam al langs, maar kon enkel vaststellen dat het om een grap ging. "Morgen is alles opgeruimd", verzekeren de bewoners.
37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Philippe Sansens

  @Peter Buyck: dit is een grap en door de grappenmakers ZELF gefinancierd. Vraag je eerder af waar de belastingsbetaler zijn geld naartoe gaat/verdwijnt!

 • eric maier

  die porsche een wrak, wel eentje die iets waard is voor de liefhebber.

 • BERT VAN ELST

  zone porche mogen ze bij mij in den hof ook dumpen...

 • Peter Buyck

  Wat is de meerwaarde van deze energieverspilling?

 • Carl Vangenechten

  Niets geesteg, wel erg smakeloos en vervelend.