Jarig op 22 oktober in Sint-Laureins? Dan krijg je een speciaal feestje

Steven De Schepper, Claudine Bonamie, en Franky Cornelis verjaren op 22 oktober.
JSA Steven De Schepper, Claudine Bonamie, en Franky Cornelis verjaren op 22 oktober.
Wie verjaart op 22 oktober en in het landelijke Sint-Laureins woont, mag zich dit jaar aan een bijzonder feestje verwachten.

In Sint-Laureins wonen ongeveer 6.000 mensen, waarvan er zowat dertig verjaren op 22 oktober. Steven De Schepper, oud-schepen Franky Cornelis en huidig schepen Claudine Bonamie zijn er drie van. Steven De Schepper kwam met het idee op de proppen om een feest te organiseren, speciaal voor de Sentenaren die op 22 oktober verjaren. “Waarom niet eens gewoon gek doen”, klinkt het bij de drie vrienden. “Iedereen die op 22 oktober verjaart heeft een brief gekreven, en is uitgenodigd op vrijdag 18 oktober om 20 uur voor een receptie in de loods op de Goochelare. Er zijn tot vandaag al veertig mensen ingeschreven, partners inbegrepen. Dat wordt een leuke start van onze gezamenlijke verjaardagsweek. Samen jarig, samen een jaartje ouder, en samen feest”, klinkt het nog.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.