Installatie nieuwe gemeenteraad verhuist naar rusthuis

Jan Roets naast het nieuwe schepencollege van Sint-Laureins: Claudine Bonamie, Franki Van de Moere, Carlos Bonamie, Tom Lacres en Hugo Coene.
Joeri Seymortier Jan Roets naast het nieuwe schepencollege van Sint-Laureins: Claudine Bonamie, Franki Van de Moere, Carlos Bonamie, Tom Lacres en Hugo Coene.
De installatie van de nieuwe gemeenteraad van Sint-Laureins wordt niet gehouden in het gemeentehuis, maar wel in de zaal van het rusthuis.

Sint-Laureins stelt de nieuwe gemeenteraad samen op donderdag 3 januari om 20 uur. De verkozenen van Samen Anders, CD&V en N-VA leggen die avond officieel de eed af. Omdat er die avond veel familie en vrienden van de toekomstige gemeenteraadsleden verwacht worden, wordt gevreesd dat de raadzaal van het gemeentehuis te klein zal zijn. Daarom wordt de installatie van de nieuwe gemeenteraad gehouden in Café Sentral, de polyvalente zaal van het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Sint-Laureins. Iedereen is welkom.

Info: www.sint-laureins.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.