Chauffeur (81) overleden nadat hij bocht mist en in gracht belandt

De chauffeur miste zijn bocht en kwam in de gracht terecht
Google Maps De chauffeur miste zijn bocht en kwam in de gracht terecht
 In het Oost-Vlaamse Sint-Laureins is een 81-jarige man donderdagavond om het leven gekomen nadat hij met zijn wagen uit de bocht ging. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken, zegt kapitein Patrick Goossens van de brandweer van Hulpverleningszone Meetjesland.

Het ongeval gebeurde rond 18.30 uur in de Calusstraat in Sint-Laureins. De 81-jarige man uit Watervliet ging met zijn wagen door nog onbekende oorzaak uit de bocht en belandde in een diepe gracht naast de weg. Het slachtoffer moest bevrijd worden uit zijn wagen door de brandweer. Hij raakte zeer zwaargewond aan de borst en werd bij bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht, maar de man had inwendige verwondingen en overleed in het AZ Alma in Eeklo.

Het Oost-Vlaamse parket stelde geen verkeersdeskundige aan, omdat er geen aanwijzingen waren dat er andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.