Verkeerspolitie houdt controleacties: “28 inbreuken vastgesteld”

CREDIT: Benoit De Freine
De lokale politiezone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft afgelopen dagen verschillende controleacties uitgevoerd. Daarbij werden maar liefst 28 inbreuken vastgesteld. 

Naast het negeren van het verbodsbord in de Hoogstraat in Rijmenam (acht pv’s.), stelde de politie ook zeven pv’s op voor autobestuurder die achter het stuur hun gsm gebruikten. “Verder stelden we nog vier inbreuken vast op het verkeer parkeren en moesten er drie proces-verbalen worden opgesteld omdat chauffeurs hun veiligheidsgordel niet droegen”, klinkt het bij de politie.

Ook drie motorrijders vlogen op de bon. Twee motorrijders droegen geen beschermende kledij, een motorrijder reed niet enkel met een onverantwoorde snelheid, hij gebruikte ook zijn richtingsaanwijzers niet. Tot slot werd een chauffeur nog geverbaliseerd om dat hij langs rechts inhaalde, blokkeerde een chauffeur een kruispunt en bleek een voertuig niet in orde te zijn met zijn lading. “De lading stak achteraan te veel uit en was niet correct gesignaleerd”, besluit de politiezone.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tina Colpaert

    Vooral beetje meer op gsm controleren zeker op de snelweg ze zwalpen of rijden supertraag op middenvak!!!