Jolien (23) mag op muzikale wereldreis langs drie continenten

Sam De Bruyn, Jolien, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck
Qmusic Sam De Bruyn, Jolien, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck
De 23-jarige Jolien Van Den Bergh uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver won vandaag de finale van de Q-World Tour, een wedstrijd van radiozender Qmusic, en vertrekt binnenkort op muzikale wereldreis. Vanaf 11 mei reist de twintiger doorheen drie continenten, met duotickets voor vijf concerten van internationale topartiesten.

Wat moest Jolien doen om deze muzikale wereldreis van Qmusic te winnen? Zoveel mogelijk objecten meenemen uit een rider van 45 items. Een officiële gouden plaat of cd uitgereikt door een platenfirma, een origineel 1-dollarbiljet met George Washington erop, iemand die Ariana heet en een LEGO-mannetje met ros haar; het waren maar enkele van de dingen op de lijst. Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck selecteerden tijdens de finale om de beurt een item door middel van een bingomolentje. Het was uiteindelijk het truitje van de New Orleans Saints, van de stad waar Ariana Grande gaat optreden, dat de doorslag gaf: enkel Jolien had dit bij. “Ik heb er geen woorden voor. Ik had echt niet verwacht dat mijn truitje mij de overwinning zou opleveren. Ik kan het nog niet goed geloven”, aldus Jolien.

De komende maand zal zij de concerten van P!nk in Toronto (14 mei), Swedish House Mafia in Mexico City (18 mei), Ariana Grande in New Orleans (25 mei), Ed Sheeran in Bordeaux (29 mei) en Imagine Dragons in Firenze (2 juni) bijwonen. Daarnaast staat er onder andere een bezoek aan de Niagarawatervallen, een cruise met jazzdiner langs de Mississippi, toegang tot een Mexicaanse ‘Lucha Libre’ worstelmatch en heel wat proeverijen op het programma.

Jolien en het truitje van de New Orleans Saints
Qmusic Jolien en het truitje van de New Orleans SaintsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.