Illegaal aangetroffen bij controleactie van politie

De politie stond onder meer op de R6  te controleren.
Facebookpagina Lokale Politiezone Bodukap De politie stond onder meer op de R6 te controleren.
De politiezone Bodukap heeft een grote controleactie gehouden. Auto’s werden onder meer op de R6 in Sint-Katelijne-Waver tegengehouden voor controle.  “De actie richtte zich voornamelijk ter voorkoming van woninginbraken”, meldt de politiezone. 

In totaal werden er 84 voertuigen gecontroleerd. 123 personen werden onderworpen aan een grondige controle. “Er werd een persoon aangetroffen die geseind stond”, gaat de politiezone verder. “We hebben ook nog man opgepakt die illegaal in ons land verbleef. Hij werd ter beschikking gesteld van de Dienst Vreemdelingenzaken in Brussel.”

De politie werd bij de actie bijgestaan door medewerkers van de Vlaamse Belastingsdienst. “Zij inden in totaal een bedrag van 9.546,54 euro”, besluit de politie. Bij de controleactie beboette de politie ook nog 26 autobestuurders. 

De politie stond onder meer op de R6  te controleren.
Facebookpagina Lokale Politiezone Bodukap De politie stond onder meer op de R6 te controleren.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.