Grote interesse voor jobinfodag van verschillende politiezones: “120 geïnteresseerden schreven zich in”

De verschillende politiezones organiseerden een jobinfodag. 120 geïnteresseerden schreven zich hiervoor in.
Lokale Politiezone Bodukap De verschillende politiezones organiseerden een jobinfodag. 120 geïnteresseerden schreven zich hiervoor in.
De politiezone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft samen met hun collega’s uit Lier, Berlaar, Nijlen en Heist-op-den-Berg een jobinfodag georganiseerd. Die ging door in het politiekantoor van de politiezone Bodukap in Sint-Katelijne-Waver.

“In totaal hadden er zich 120 personen ingeschreven”, luidt het. “Zij toonden allemaal interesse in een geüniformeerde job bij de politie.” Tijdens de jobinfodag kregen alle 120 personen uitleg over de toelatingsvoorwaarden bij de lokale politie, de selectieproeven, de opleiding maar ook over de loopbaanmogelijkheden. 

“Verder werden er ook verschillende nuttige tips gegeven zodat ze zich beter konden voorbereiden op de selectieproeven”, klinkt het nog. Tijdens de infodag kwamen politieambtenaren uitleg geven en ervaringen delen. 

“Er werd gekozen voor gevarieerde getuigenissen”, besluit de politie. “Zo kwamen niet alleen agenten aan bod die in het begin van hun carrière stonden maar ook agenten die al een hele loopbaan bij de politie hebben doorlopen.”