Gemeente zet verdienstelijke inwoners en organisaties in de bloemen met Katelijnse Kei

De winnaars van de Katelijnse Keien.
Lokaal bestuur SKW De winnaars van de Katelijnse Keien.
Het lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver reikte op vrijdag 22 november voor de zesde keer de Katelijnse Keien uit. In negen categorieën werden verdienstelijke inwoners in de bloemetjes gezet. 

De Kei van Sportverdienste ging naar Thibeau Spits, een beloftevolle jumpingruiter. De vzw Klimaan ging met de Milieuprijs lopen. Ze organiseren regelmatig infoavonden en dit jaar konden alle inwoners van onze gemeente deelnemen aan hun groepsaankoop led-verlichting. Ambassadeur van het jaar ging naar Borgerstein vzw, een sociale onderneming die instaat voor zorg voor personen met een beperking, ouderenzorg en sociale tewerkstelling. 

De deelnemers van Open Bedrijvendag gingen aan de haal met de Kei van Team van het jaar en de verdienstelijke inwoner werd Geert Swinnen. Als MS-patiënt speelt Geert rolstoelbadminton, overwon hij hoge Alpen-reuzen met de handbike en afgelopen zomer voltooide hij de Dodentocht met de rolstoel. Voorzitter van Kunststichting De Kweekelinghe Arie Hölscher won de Cultuurprijs en de 11-jarige toestelturner Yarne Eylenbosch is het talent van het jaar. Ondernemer van het jaar werden de zaakvoerders van het sporcomplex Heiveld. Dj Bram DeLuxe ontving de Kei van Rijzende Ster.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.