Woonzorgcentrum en polikliniek gooien zondag 12 mei deuren open

Kristof Pieters
Op zondag 12 mei organiseren de Welzijnsvereniging Sint-Gillis-Waas en AZ Nikolaas een gezamenlijke opendeurdag. Hierbij kunnen bezoekers een unieke blik achter de schermen werpen van het woonzorgcentrum De Kroon, de assistentiewoningen residentie Kamerwijk en de polikliniek.

Tijdens de opendeurdag krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met de verschillende diensten die de Welzijnsvereniging Sint-Gillis-Waas aanbiedt. Aan de hand van een geleide rondleiding kom je langs de verschillende afdelingen van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen. Zowel het gebouw ter hoogte van de Zwanenhoekstraat als de nieuwbouw van het woonzorgcentrum komen aan bod tijdens de rondleiding.

Daarnaast zet ook de polikliniek van AZ Nikolaas haar deuren open. Na de rondleiding kan je terecht in de polyvalente zaal van de nieuwbouw, de Plaza, om nog even na te babbelen met een drankje en een versnapering.

De opendeurdag vindt plaats op zondag 12 mei van 13.30 tot 17 uur. Bezoekers mogen zich melden ter hoogte van ingang 3, Zwanenhoekstraat 3, waar de rondleidingen zullen starten. Vooraf inschrijven is niet nodig.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.