Vertelmoment met Nele Goossens in bib

rv

Nele Goossens is op zondag 2 december te gast in de bib van Sint-Gillis-Waas. De actrice is vooral bekend uit Chris & Co, als Kelly, het lief van Snelle Eddy. Daarnaast speelde ze gastrollen in verschillende tv-series, waaronder in Flikken als Chantal De Vreeze. Naast televisie is Nele vooral actief in het theater. In 2015 en 2016 stond ze samen met Sandrine Vanhandenhove en Slongs Dievanons op de planken met Vaginamonologen 2.0.

Na het vertelmoment volgt er een receptie aangeboden door het gemeentebestuur met hapjes verzorgd door Bistro-Feestzaal Beurre Noir.

Het vertelmoment begint om 11 uur. Kaarten kosten 6 euro. Meer info in de bibliotheek, op 03/727.18.10 of bibliotheek@sint-gillis-waas.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.