Twee inzittenden gewond nadat auto uit de bocht gaat in Sint-Niklaasstraat

Kristof Pieters
In de Sint-Niklaasstraat in Sint-Gillis-Waas zijn in de nacht van zondag op maandag twee gewonden gevallen bij een zware crash. De auto ging daarbij enkele malen over de kop.

Omstreeks 0.15 uur verloor de bestuurder in een bocht in de Sint-Niklaasstraat de controle over zijn voertuig. De wagen slipte en ramde aan de linkerkant van de weg een haag en enkele paaltjes die de rijbaan en het fietspad scheiden. De wagen kwam na enkele keren over de kop te zijn gegaan zo’n 50 meter verder op zijn kant tot stilstand op het fietspad. Beide inzittenden, een jonge man en een jonge vrouw, werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De wagen werd getakeld en was total loss. De brandweer had ook heel wat opruimwerk.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.