Springkastelen en andere attracties op Dag van de Jeugd

rv
De gemeentelijke jeugdraad organiseert op zondag 12 mei de jaarlijkse ‘Dag van de Jeugd’. Dit jaar vindt deze plaats rondom GC De Route. Op deze unieke dag zullen de leden van de KLJ, scouts en Chiro samen spelen.

De verschillende jeugdverenigingen amuseren zich met een tiental springkastelen, speelse attracties voor de kleinsten tot uitdagende hindernissenbanen voor de oudere jongeren. Alle jeugdbewegingen in de gemeente zijn samen goed voor ongeveer 1.000 leden.

Vanaf maandag 20 mei kan men ook inschrijven voor de Knuffel- en Grabbelpas. Kinderen tussen 3 en 16 jaar kunnen tijdens de zomervakantie genieten van een gevarieerd activiteitenaanbod: knutselen, avontuur, sport, ontspanning, actie … Reserveren kan vanaf maandag 20 mei om 9 uur op http://www.sint-gillis-waas.be/webshop. Inschrijven voor de speelpleinuitstappen kan ook via de webshop.

Meer info: 03 727 17 00, jeugd@sint-gillis-waas.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.