Rusthuisbewoners Sint-Jozef zetten sportiefste beentje voor

Kristof Pieters
In het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Sint-Pauwels vond de jaarlijkse sportdag voor rusthuisbewoners plaats. De bejaarden zetten hun sportiefste beentje voor en traditioneel was er koffie en gebak als afsluiter.

De voorbije jaren organiseerden de sportdiensten van Sint-Gillis-Waas en Stekene telkens samen een sportdag voor alle rusthuizen en OCMW’s van beide gemeenten. Maar elk jaar werd het moeilijker voor de begeleiders om de bewoners tot aan de sportlocatie te krijgen.

Daarom werd dit jaar voor een andere formule gekozen en vond de sportdag plaats op de locatie van het woonzorgcentrum in Sint-Pauwels zelf. De Sportdienst van Stekene deed hetzelfde.

Er werd voor deze editie gewerkt rond het thema ‘Zomerspelen 2019’. Het animatieteam van WZC Sint-Jozef bedacht de spelletjes. De bewoners hadden het duidelijk naar hun zin. Op de sportieve prestaties werden nadien getoost met koffie en gebak.

Kristof Pieters1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anne Taffeiren

    Tof initiatief! Mijn ouders waren heel enthousiast! Anne Taffeiren.