Porsche crasht tegen verlichtingspaal, bestuurder blijft ongedeerd

Kristof Pieters
Op de Hogewatergangweg in Sint-Gillis-Waas is donderdagavond een bestuurder met zijn Porsche tegen een verlichtingspaal geknald. Die viel door de klap omver en de wagen raakte zwaar beschadigd. De bestuurder bleef ongedeerd.

De chauffeur verklaarde dat hij heel even afgeleid was en daardoor te laat opmerkte dat enkele wagens vertraagden voor een auto die linksaf de Broekpolderstraat wilde inrijden. Om een aanrijding te vermijden, week hij bruusk naar de zijberm uit waar hij tegen de paal knalde. De brandweer kwam ter plaatse voor het beveiligen en opruimen van de weg, die was gedurende een uurtje afgesloten voor het verkeer in beide richtingen.

Kristof Pieters4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Koray Sels

  Dat krapuul rijdt zomaar rond in een porsche alsof alle airbags zomaar aan de bomen groeien ! Ze zouden iedereen Die met zulke wagens rijden beter laten investeren in de kerstmarkt. Dan zullen we nog eens iets meemaken Groetjes luk

 • Sobek Wessels

  Ja opletten en niet op je GSM zitten kijken zeker ? En mss ook een wagen die door de belasting betalers bekostigd wordt ?

 • Eric Freys

  ..... gratis sponsoring (reclame)

 • ANDRE VAN DEUN

  Waarom worden enkel Porsche en BMW ongevallen gepubliceerd (zoals alweer vandaag) terwijl er dagelijks 10-tallen gelijkaardige ongevallen gebeuren met alle andere merken van wagens ? ?