Poorteffect remt verkeer af aan golfclub en brouwerij The Musketeers

Met plooibare paaltjes werden twee poorteffecten aangebracht in de Reepstraat.
rv Met plooibare paaltjes werden twee poorteffecten aangebracht in de Reepstraat.
Met de opening van Brouwerij The Musketeers in het verschiet heeft het gemeentebestuur van Sint-Gillis-Waas in de Reepstraat twee verkeersveilige poorteffecten aangebracht. Let op je snelheid, want voortaan geldt hier 50 km/u.

De brouwerij opent volgende week officieel de deuren en er komt ook een bezoekerscentrum waar men de bieren van The Musketeers kan degusteren. Aanpalend is al een tijdje WaseGolf gevestigd. Met de verkeersingreep wil het gemeentebestuur de veiligheid op de drukke verbindingsbaan verbeteren. “Met de poorteffecten wordt de snelheid afgeremd en kunnen de vele bezoekers van de golfclub en de brouwerij de sites veiliger op- en afrijden”, zegt schepen van mobiliteit Tom Ruts (Groen). “Binnenkort komen hier ook nog fietssuggestiestroken.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Raymond Covents

    Wat wij in 18 jaar niet gedaan krijgen in de Sint-Niklaasstraat (50 km) word zonder enige tegenstand uitgevoerd aan de golfclub...