Nieuw: voortaan met een badge naar het speelplein

Kristof Pieters
Op 1 juli gaat de speelpleinwerking Biezabijs aan GC De Route opnieuw van start. Om alles in goede banen te leiden en efficiënter te laten verlopen, vraagt de gemeente wel aan de ouders om zoon of dochter vooraf te registreren. Die krijgt vervolgens een persoonlijke badge.

Vanaf 1 juli verwelkomt Biezabijs dagelijks een 75-tal kinderen op het speelplein aan GC De Route. Ouders kunnen hun kind registreren via de webshop www.sint-gillis-waas.be/webshop.

Met deze registratie wordt een persoonlijke badge aangemaakt per kind. Deze badge zal klaarliggen op het speelplein. Op de eerste dag krijgen de kinderen deze kaart mee. De badje zal daarna iedere dag ingescand worden.

De speelpleinwerking vindt plaats van maandag 1 juli tot en met vrijdag 30 augustus. Het speelplein sluit de deuren op donderdag 11 juli en 15 augustus. Alle kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar (geboortejaar 2007-2013) zijn welkom. Je kan op het speelplein terecht van 9 tot 16 uur. Er is voor- en naopvang van 7.30 tot 9 uur en van 16 tot 18 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.