Muzikale hoogmis in geitenschuur

rv
Zaterdag 27 april vindt de derde editie ‘Tuup Schuurt’ plaats. Net als vorig jaar wordt een geitenschuur in Ten Hogen getransformeerd tot een concerthal waar muzikaal talent van eigen bodem een kans krijgt zich te tonen aan de gemeenschap.

Dit weekend slaan Poppunt en maar liefst 500 organisatoren in Vlaanderen en Brussel de handen in elkaar voor lokaal muzikaal talent. De vierde editie van Lokale Helden wordt met 1.000 optredens in één dag opnieuw de hoogdag voor muziek van eigen kweek en een uitgelezen kans voor iedereen om artiesten uit de eigen buurt te ontdekken.

Ook ‘Tuup’ springt mee op de kar. Tuup is een groep Klingse vrienden die het dorpsleven een tintje extra kleur willen geven.

Om 19 uur mag Wolf, een 11-jarige drummer, de spits afbijten. Een half uur later volgt met Dankchefff een portie hip hop. Om 20.30 uur is het de beurt aan Nightmare on Molenstreet en Motel Men volgen om 21.15 uur met een bruisend eerbetoon aan de fifties-rock&roll. Na hun debuutoptreden bij Tuup vorig jaar is Get Well opnieuw van de partij. Ze zijn de studio ingekropen en zijn er met een frisse eerste EP terug uitgekomen die ze om 23 uur mogen voorstellen. Om 0.30 uur brengen Benny Bart & de Freddy’s een eigen versie van het Vlaamse lied. Clément mag om 1.30 uur afsluiten met een ononderbroken stroom aan dansbaar geluid.

De toegangsprijs bedraagt 10 euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.