Hilaire Van Puymbrouck is 80 jaar, en al 40 daarvan actief bij tennisclub De Zilveren Klomp

Hilaire Van Puymbroeck werd met een erehaag en rode loper verwelkomd bij De Zilveren Klomp.
Kristof Pieters Hilaire Van Puymbroeck werd met een erehaag en rode loper verwelkomd bij De Zilveren Klomp.
Bij tennisclub De Zilveren Klomp is Hilaire Van Puymbrouck in de bloemetjes gezet. De gepensioneerde turnleraar werd 80 jaar en de helft van zijn leven is hij al actief bij de club.

Hilaire had voor zijn verjaardag slechts één wens: hij wou graag nog eens een bezoekje brengen aan de zoo van Planckendael. Echtgenote Maria, zijn kinderen, Dominique en Maaike beloofden er werk van te maken, maar beslisten in alle stilte een groots feest voor te bereiden op het terrein van tennisclub De Zilveren Klomp, al 40 jaar de tweede thuis van Hilaire.

Na een ontbijt in Hotel Beveren werden Hilaire en Maria opgehaald in een cabrio voor een ritje. Niet naar de zoo, maar wel naar de tennisterreinen waar zo’n 250 genodigden de jarige met luid applaus stonden op te wachten. Hilaire is namelijk al 40 jaar voorzitter van De Zilveren Klomp. De club werd opgericht in 1979 op een privétennisveld van de familie Coucke. Vandaag telt de vereniging 354 leden en kan men beschikken over drie binnen- en drie buitenterreinen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.