Dessertenbuffet ten voordele van Muco-Waasland

Kristof Pieters
Een aantal bestuursleden van N-VA Sint-Gillis-Waas heeft zich achter de kookpotten gezet om een uitgebreid dessertenbuffet te voorzien op het eetfestijn van de partij in de Saleghemkring in Meerdonk. De opbrengst daarvan komt via de actie ‘De Warmste Week’ terecht bij Muco Waasland.

“We hadden verschillende smaken chocolademousse, rijstpap, panna cotta, fruitsla, pannenkoeken gemaakt met vrijwilligers op ons jaarlijks feest. De opbrengst van 320 euro schenken we graag aan Muco-Waasland,” zegt Annick Sturms die de actie coördineerde.

Voor Muco Waasland namen Els Burm en David De Beer, die beiden mucoviscidose hebben, en Annick Helderweirt de cheque graag in ontvangst. “Met onze vereniging proberen we muco-patiënten en hun familie uit het Waasland te ondersteunen om sportief door het leven te gaan om op die manier de longfunctie maximaal te bewaren”, leggen ze uit. “Zo nemen we deel aan de Ballonloop in Sint-Niklaas en organiseren we ook een jaarlijkse ontmoetingsdag voor lotgenoten met een spreker. Dit geld zal voor onze kleine en lokale vereniging goed van pas komen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.