Bosstraat krijgt uitwijkstroken met grasbetontegels

google
De Bosstraat in Sint-Gillis-Waas zal binnenkort verbreed worden met 1,2 meter waardoor voertuigen elkaar beter kunnen passeren.

De bermen in de Bosstraat worden jaarlijks stuk gereden omdat er geen uitwijkstroken liggen. Daarom is nu beslist om langs beide zijden van de Bosstraat grasbetontegels te plaatsen waardoor de totale breedte van de Bosstraat met 1,20 meter toeneemt. Hierdoor kunnen voertuigen elkaar passeren zonder de bermen te beschadigen. Om de snelheid af te remmen, wordt een verkeersremmend element aangebracht in de vorm van een versmalling. Ook zal de bocht ter hoogte van het kruispunt met Heilig Hart wat gewijzigd worden zodat deze komende van de Kasteelstraat niet zo snel kan genomen worden. In totaal gaat het om een investering van 48.400 euro.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christoph Van Hese

    En als die straat dan weer klaar is kan er ook weer meer zwaar vervoer door die op hun beurt dan weer die grasbetontegels stuk rijden enz....