Bestuurder levensgevaarlijk gewond bij zware crash in staart van file op E34

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Bij een zwaar ongeval op de E34 in Sint-Gillis-Waas is vandaag een bestuurder van een bestelwagen levensgevaarlijk gewond geraakt. De man reed achteraan in op een vrachtwagen die als laatste in een korte file stond.

Die file was het gevolg van werkzaamheden op de middenberm 500 meter verderop. De bestuurder merkte de file waarschijnlijk niet op, want hij reed zonder remmen in op de vrachtwagen. Hij kwam daarbij gekneld te zitten. De hulpdiensten hadden bijna een uur nodig om de man te bevrijden. Hij werd vervolgens met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Het verkeer ondervond heel wat hinder door het ongeval.

botsing vrachtwagens
Kristof Pieters botsing vrachtwagens
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.