Laat u niet vangen: valse werknemer van de watermaatschappij op pad

Mozkito
De politiezone Rode (Sint-Genesius-Rode/Linkebeek/Drogenbos) waarschuwt inwoners voor een man die zich valselijk uitgeeft als werknemer van de watermaatschappij. Mogelijk gaat het om een dief of een inbreker.

“Donderdagvoormiddag belde de man aan bij een woning”, klinkt het. Het is wel niet duidelijk in welke gemeente dat precies gebeurde. “Hij gaf zich uit als werknemer van de watermaatschappij, maar bij het vragen naar zijn dienstkaart kon hij die niet tonen. Wel deed hij alsof hij met zijn gsm belde en verliet vervolgens de plaats zonder de woning te betreden.”

Het gaat om een man van 25 à 30 jaar van ongeveer 1,80 meter groot. Hij is mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en spreekt Frans. Hij heeft donkerbruin haar en een stoppelbaard. Hij draagt een witte overal met daaronder een zwarte T-shirt.

De politie vraagt om de persoon nooit toegang tot uw woning te verschaffen, maar wel onmiddellijk het noodnummer 101 te bellen. Indien mogelijk kan u op discrete manier een foto van de man proberen te nemen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.