Omer Van Cauwenbergh en zijn vrouw Nathalie hebben een boek geschreven over de dood van Omers enige kind, Vincent (36) in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Omer Van Cauwenbergh en zijn vrouw Nathalie hebben een boek geschreven over de dood van Omers enige kind, Vincent (36) in 2018. © Vertommen

Schrijversduo Nathan Juda verrast met nieuw boek ‘Testament van Taal’: “Een kind verloren maar de liefde gevonden”

LeestTestament van Taal. Dat is de titel van een opmerkelijk debuut van het Leuvens/Leests schrijversduo Nathan Juda. Het gaat om 110 columns van Omer Van Cauwenbergh (67), verlucht door illustraties van Nathalie Van Cauwenbergh (54). De man kende een turbulent leven, met de dood van zijn zoon Vincent als dieptepunt. Maar dankzij het drama herontdekte hij met Nathalie wel de liefde.

0 reacties

  1. Met mobiel team naar de Mechelse wijken voor ‘vaccins van de tweede kans’: “AstraZeneca en Johnson & Johnson heb ik geweigerd, maar ik ben blij met deze Pfizer”
    Mechelen

    Met mobiel team naar de Mechelse wijken voor ‘vaccins van de tweede kans’: “AstraZene­ca en Johnson & Johnson heb ik geweigerd, maar ik ben blij met deze Pfizer”

    Het vaccinatiecentrum van Mechelen en Sint-Katelijne-Waver stuurt een mobiel team op pad om nog niet-ingeënte bewoners alsnog aan een coronaprik te helpen. In de Donkerlei in Mechelen stonden ze vandaag bij de opening aan te schuiven. “Op die manier ben ik volledig gevaccineerd tegen dat de school begint”, zegt Sebbe Peeters (12).