Stier gestolen uit weiland in Schoten

De stier die gestolen is, is gelijkaardig aan deze, maar dan bijna volledig zwart.
photonews De stier die gestolen is, is gelijkaardig aan deze, maar dan bijna volledig zwart.
De Ekerse landbouwer Erik Dierckxsens heeft aangifte gedaan bij de politie omdat uit zijn weide in de Borgeindstraat in Schoten een stier gestolen zou zijn. Het gaat om een dikbil-dekstier van ruim 500 kilogram. Dat meldt Gazet van Antwerpen en de politie bevestigt het verhaal. De politie heeft een pv opgesteld.

De dikbilstier van 2,5 jaar stond in een weide aan de Borgeindstraat in Schoten samen met enkele andere runderen. Toen landbouwer Erik Dierckxsens vorige vrijdag naar zijn weide ging kijken, bleek de stier verdwenen. “Er is inderdaad aangifte gedaan van de diefstal van een stier”, bevestigt Kristel Wouters van de politie Schoten. “We hebben een proces-verbaal opgesteld voor diefstal omdat er wel aanwijzingen zijn. Moest het dier gewoon gaan lopen zijn, was die waarschijnlijk al wel door iemand gesignaleerd. Onze mensen onderzoek de zaak.”

Volgens de landbouwer zijn er duidelijk sporen van een aanhangwagen en is de omheining losgemaakt en weer terug vastgemaakt.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan De Winter

  Er zijn geen waarden meer.

 • huib matthijssen

  Nou dan heb je lef

 • jan swaenen

  Tegenwoordig kunnen ze alles gebruiken! Triest heel triest, en wij moeten ons dan veilig voelen! Hoe noemen ze België..... het beloofde land? Begin het nog te geloven ook.

 • Engelen Albert

  in het beste geval moet hij ergens voor nakomelingen zorgen ,.

 • philip vancollem

  Offerfeest binnenkort