Pizzafestijn voor leerlingen die in winter met fluohesje naar school kwamen

De leerlingen smullen van het pizzabuffet.
Klaas De Scheirder De leerlingen smullen van het pizzabuffet.

De ouderraad van het Sint-Michielscollege draagt verkeersveiligheid hoog in het vaandel en organiseert geregeld acties rond het thema zoals fluoacties tijdens de wintermaanden. “We sporen de leerlingen dan aan om fluo te dragen en altijd de fietsverlichting aan te zetten”, zegt  Sandra Lauryssen, voorzitter van de ouderraad.  

“In het najaar werden de fietsen van alle eerstejaars traditiegetrouw van spaakreflectoren voorzien. Er was tijdens de wintermaanden ook een spaaractie voor wie in fluo aan de schoolpoort verscheen. Alle leerlingen met een volle spaarkaart kregen vrijdag een heus pizzafestijn dat we als  ouderraad aanboden in samenwerking met een Schotense pizzeria. Zo worden zij beloond voor hun positieve voorbeeld. Hopelijk mag deze beloning ook een aansporing zijn om volgende winter opnieuw goed zichtbaar naar school te komen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.