Exclusief voor abonnees

Partner van Kipling-erfgename verdedigt verkoop villa: “Mireille verkocht dat huis om haar vader te raken”

De verkochte villa van Mireille Gram. Inzet Mohamed El K., die naar eigen zeggen nog altijd een koppel vormt met de Kipling-erfgename.
Klaas De Scheirder De verkochte villa van Mireille Gram. Inzet Mohamed El K., die naar eigen zeggen nog altijd een koppel vormt met de Kipling-erfgename.
Kipling-erfgename Mireille Gram (54) heeft er zélf voor gekozen om haar villa voor een habbekrats te verkopen én dat geld op rekening van haar lief te plaatsen. Dat zegt die laatste, die met de opbrengst al een sportwagen kocht. "Mireille wilde haar vader een loer draaien. Maar dat is iets tussen hen. Ik ben gewoon blij dat ik nu een Porsche heb."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dick DECOCK

    Oplichters hebben nu eenmaal voor alles een uitleg, maar vraag me af wie hier nog meer voordeel heeft uit gehaald, vb advocaat, notaris en nieuwe koper, makelaar zeker eens onderzoek waard.

  • Sandra Martens

    Volgens mij mag je een huis niet verkopen onder zijn waarde. En staan daar zelfs boetes op.De notaris moet hun daar zelfs opwijzen.

  • ARLETTE STRUMANE

    Als het waar is wat hij zegt , dan trof ze nogmaals actie om een ander te kwetsen . Alweer niet "gedacht" aan de toekomst van haar kinderen !