DSM Keukens opent gloednieuwe winkel aan Bredabaan

DSM Keukens Sofie en Tim De Schepper vanaf nu niet alleen keukens maar totaal concept met leefruimte en al
Laenen DSM Keukens Sofie en Tim De Schepper vanaf nu niet alleen keukens maar totaal concept met leefruimte en al
DSM Keukens heeft een gloednieuwe winkel geopend aan de Bredabaan. Het is ook de eerste winkel onder het nieuwe concept DSM More. De keten wil de klant voortaan meer aanbieden dan de keuken alleen. De nieuwe winkel levert een zestal jobs op.

DSM Keukens telt met de nieuwe vestiging in Schoten voortaan veertien winkels. De nieuwe vestiging is een van de grotere. “Het is ook de eerste winkel die volledig is ingericht naar ons nieuw concept”, zegt Sofie De Schepper, dochter van de oprichters van DSM Keukens. “We veranderen ook de naam naar DSM More omdat we net meer willen aanbieden dan alleen maar keukens.  We streven ernaar om klanten een totaalconcept aan te bieden.” 

De winkel is ingericht in zes verschillende hoeken met elk een oppervlakte van zo’n vijftig vierkante meter die een beeld moeten geven aan de klanten van hoe de rest van het huis kan aangekleed worden volledig in lijn met de keuken. “We hebben die koerswijziging doorgevoerd op vraag van de klant zelf", vertelt Sofie. “Klanten kunnen voortaan ook bij ons terecht voor advies hoe ze de rest van de woning kunnen inrichten.”

De nieuwe vestiging van DSM is ongeveer 2.000 vierkante meter groot en telt twee verdiepingen. Er worden een zestal mensen tewerkgesteld. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.